Du elsker sikkert at læse anbefalinger?

Det er vi mange der gør jeg smile
Du kan gøre os alle en tjeneste, del din oplevelse du har haft med mig.
Skriv gerne hvilken udfordring du kom med, samt dine resultater du fik, og gerne lidt om alle de andre oplevelser du sikkert har haft!
Har du yderliger et par ord der beskriver, min måde at være på, er det super dejligt.

Jeg trækker løbende et gavekort til en gratis behandling. Ved at lægge den samme anbefaling 3 steder får du 3 lodder i udtrækningen laughing

Skriv din anbefaling og del den her🧡

Læs

Hvad mine kunder siger

Shanaiyha Antoniett Laurentine Danielsen

At få en healingsmassage hos Finn er for mig som at lande i dyb fred, en krop der bobler af taknemmelighed og nydelse over at jeg modtager en så ren og stærk healing med hjertet, fra hans hjerte hvorfra han leder universets gaver ned til mig.
Jeg hengiver mig fuldt ud til at følge energien og mærker hvordan spændinger udløser en opløsning af noget et andet sted…og da jeg selv er healer og zoneterapeut er jeg på trods af det stadig dybt forundret over at alle de teorier jeg har lært stemmer overens, når min krop og psyke gang på gang reagerer.
Finn er nok den stærkeste og reneste formidler af energi jeg kender, ydmyg overfor sin opgave og lydhør for hvad jeg mangler. Dermed ikke sagt man får alt foræret af universet, men ofte er alle mine bønner hørt og opfyldt.
Der har ikke været én gang hvor jeg har forladt hans klinik som lod noget at ønske over…kun det arbejde som jeg fortsat kan udføre med mig selv. Tak Finn, så absolut fem stjerner herfra plus et par mere❤️🙏

Anne-Marie Andersen

Jeg har med stor taknemmelighed og glæde modtaget en sensitiv healings massage hos Finn Høj Lorentzen.
Jeg oplever Finn som en meget dygtig, empatisk og tillidsvækkende sjæl, der med stor nænsomhed og omsorg, skaber et rum af tryghed og afslapning. Det var en helt speciel oplevelse for mig, at modtage sensitiv healings massage. Jeg kom under behandlingen til, at tænke på, at netop sådan må en kat føle sig, når den trygt og tillidsfuldt bliver aet af et menneske, som viser det, den blideste form for omsorg og kærlighed. Jeg var overrasket over, at mærke gamle fortrængte følelser af både glæde og sorg dukke op under behandlingen, følelser som må have ligget gemt i mine celler og som Finn med sine smukke fine sensitive evner fik løsnet op for. Efter behandlingen gik jeg en lang tur på Gendarmsstien, hvor jeg oplevede den dejligste ro og følelse af glæde og indre fred. Kære Finn du er i sandhed i kontakt med dine engle – men du er også selv en engel – her på jorden.

Behandlings forløb - Johanne Burgemann

❤ Finn er en yderst kompetent behandler med hjertet på rette sted og med magiske hænder.
Han har en bred vifte af behandlingsmetoder og kombinerer dem gerne så man får præcist det man har brug for, både fysisk, psykisk og sjæleligt.
Ingen opgaver er for store og der er altid noget, der kan gøres.
❤ Finn er med sin ærlighed, hjertevarme, evne til at lytte og sin store fleksibilitet god til at skabe tryghed i behandlingen.
Når man får behandling af Finn bliver der sat turbo på processerne og med de små hjemmeopgaver kan man selv arbejde videre derhjemme, hvis man ønsker det.
Jeg har selv haft rigtig god erfaring med et forløb hos Finn.
❤ Jeg kommer meget gerne igen og jeg kan varmt anbefale det til andre. ❤
Kærlig hilsen Johanne Burgemann

Dorte Stilling

Jeg har deltaget i Energicirklens Energi- og Engle Healer uddannelse modul 1.
Tidliger har jeg arbejdet med healing på begynder niveau, og har haft et ønske om at få mere viden og flere redskaber om healing samt mulighed for personlige udvikling.

Ud over at der fra første sekund var en positiv stemning og høj/god energi blandt deltagerne, så skabte såvel rammerne som Finn og hans assistent et positivt og trygt læringsmiljø.

Vi var en deltagerskare med meget forskellig baggrund og erfaringsniveau inden for healing og energiarbejde, og denne forskellighed og alles konstruktive, hjælpsomme og positive tilgang og samarbejde var med til at skabe en weekend, der for mig både bød på personlig proces og udvikling samt masser af læring – og godt humør!

Under hele læringsprocessen var det min (og ved fælles evaluering også de andres) oplevelse, at Finn stod som en klippe ved vores side med sin solide erfaring, høje kompetenceniveau, gode humør og positive tilgang – og guidede og støttede os til hver især at få det bedste udbytte.

Efter kurset er jeg med det samme gået i gang med at øve de teknikker, som Finn præsenterede, og for mig har der været en mærkbar forskel – både i form af at føle mere ro i mig selv og i udførelsen af behandlingen samt tillid til min proces samt en lethed og tryghed i at have fået mange brugbare værktøjer i værktøjskassen.

Nu venter jeg bare på, at jeg kan melde mig til næste modul – for det er helt sikkert, at jeg skal med! 😊

Jeg kan derfor kun give Finn og kurset mine bedste anbefalinger, hvis man med åben tilgang ønsker at få udvidet sin horisont på engle- og energi healing.

Kategori husrensning

Frank-Eskildsen-anbefaling-Energicirklen

En henvendelse til den tvivlende kunde.

Her er en beskrivelse af en oplevelse omkring husrensning fra Finn – Energicirken.dk. hvor katten reagerede mærkeligt.

Vi har katte i hjemmet og havde i flere dage manglet en kat og kunne ikke forstå hvorfor den ikke kom hjem. Vi gik derfor som så mange andre gange, hvor vi manglede en kat den triste tur ud mod landevejen og fandt vores kat der.

Vi lagde katten hjemme ved fordøren udvendigt for at drøfte hvad vi lige gør ved den. Den kat som nu var tilbage opførte sig ret unormalt og derfor tog vi katten ind men det hjalp ikke, det kunne jo være den kunne mærke den nu døde kat ved fordøren. Men nej..

Hmm vi snakkede længe hvad der mon skete i huset, og med et siger kæresten, ring da til Finn og hør om han kan mærke noget i huset. På daværende tidspunkt havde Finn ikke været hos os i meget lang tid måske 3-4 måneder.

Finn var langt væk, Rusland på job. Men han tog udfordringen op og startede i stuen i sine tanker, og forestillede sig at han gik gennem køkken og da han kommer ca ½ meter ind i køkkenet siger han at der er noget energi til venstre, det kunne være en plante el. andet.. Korrekt der stod en orkide..

Han fortsatte rundt i huset og med et siger der er noget energi for enden af køkkenbordet, vi måbede begge 2 for enden af røret fordi der lå den døde kat som Finn ikke vidste hvor lå.

På sin vej igennem huset fandt Finn nogle dårlig energier som han fik ryddet op i og katten faldt til ro igen.

Dette var en lille sjov episode fra energicirklen.dk og jeg kan nævne en håndfuld hvis jeg fik lov.

Jeg udfordrer Finn ind i mellem med sjove opgaver og ting som sker underligt i vores liv.

MVH.
Frank Eskildsen