Du elsker sikkert at læse succeshistorier!

Det er vi mange der gør jeg smile 
Så gør os alle en tjeneste, del din den oplevelse du har haft med mig.
Skriv gerne hvilken udfordring du kom med, samt dine resultater du fik, og gerne lidt om alle de andre oplevelser du sikkert har haft! Har du et par ord der beskriver min måde at være på, er det super dejligt.

Jeg trækker løbende et gavekort til en gratis behandling. Ved at lægge den samme anbefalingerne 2 steder  får du 2 lodder i udtrækningenlaughing

Skriv anmeldelse her

Kategori Selvudvikling

 

Mine varmeste anbefalinger

 

Wauw sikke en rejse… Af hjertet TAK Finn… ❤️

Rejsen er for mit vedkommende kun lige begyndt og jeg glæder mig helt vildt, til at se hvad fremtiden bringer.
Sjældent har jeg mødt et så fint og hjertevarmt menneske, som med sine behandlinger, virkelig kan få en til at føle sig tryg.

Med sine behandlinger formår Finn, at danne nogle fine rammer for mig, så jeg har kan få indsigt i mit eget liv og handlemønstre.
En indsigt som skaber værdi, positiv forandring og danner et godt fundament til mig som ”hele” menneske.

Jeg har nu været ved Finn fire gange og ved min rejse kun lige er begyndt.
Finn formår at skabe et rum hvor spiritualiteten kan flyde, samtidig med den ”rationelle” del af min hjerne, som endnu ikke rigtig forstår, kan følge med.

Resultatet er mærkbart og viser sig tydeligt på min krop og i mit velvære.
Mit udgangspunkt da jeg kontaktede Finn var: ”Det gør ikke noget jeg ikke forstår, bare det virker” – og det gør det! Af mere håndgribelige, tydelige og mærkbare effekter kan nævnes, at Finn blandt andet har formået at fjerne smerter i min ryg samt hold i nakken. Smerter som jeg i mange år har gået med, og som jeg i lige så mange år er forsøgt behandlet for i andet regi.

Mine varmeste anbefalinger herfra ? /Mette Marie

Kunde foto glad kvinde

Finn har en rigtig god kontakt til den åndelige verden.

Når jeg har haft brug for et råd, har han kanaliseret beskeder fra Ærkeengle eller opstegne mestre, hvor jeg har fået redskaber til at komme videre.
Jeg har oplevet at have besøg at en stridig og ubehagelig afdød sjæl, som var kommet med mig hjem fra Vorbasse marked. Da jeg ikke selv kunne få den afdøde sjæl op i lyset, han ville ikke…fik jeg fat i Finn og selvom han på daværende tidspunkt var i udlandet pga. arbejde, så klarede han at få “manden” sendt op, til stor lettelse for mig.

Jeg har desuden fået super gode healinger af Finn gennem mange år.

Jeg var også med på hans Kristus kursus i 2015, det var en fantastisk oplevelse, hvor Jesus kom ind i mig ❤

Jeg kan på det varmeste anbefale Finn Lorenzen fra Energicirklen.dk

Kærlig hilsen Vera Højmose 2016

den åndelige verden

Kategori husrensning

En henvendelse til den tvivlende kunde.

Her er en beskrivelse af en oplevelse omkring husrensning fra Finn – Energicirken.dk. hvor katten reagerede mærkeligt.

Vi har katte i hjemmet og havde i flere dage manglet en kat og kunne ikke forstå hvorfor den ikke kom hjem. Vi gik derfor som så mange andre gange, hvor vi manglede en kat den triste tur ud mod landevejen og fandt vores kat der.

Vi lagde katten hjemme ved fordøren udvendigt for at drøfte hvad vi lige gør ved den. Den kat som nu var tilbage opførte sig ret unormalt og derfor tog vi katten ind men det hjalp ikke, det kunne jo være den kunne mærke den nu døde kat ved fordøren. Men nej..

Hmm vi snakkede længe hvad der mon skete i huset, og med et siger kæresten, ring da til Finn og hør om han kan mærke noget i huset. På daværende tidspunkt havde Finn ikke været hos os i meget lang tid måske 3-4 måneder.

Finn var langt væk, Rusland på job. Men han tog udfordringen op og startede i stuen i sine tanker, og forestillede sig at han gik gennem køkken og da han kommer ca ½ meter ind i køkkenet siger han at der er noget energi til venstre, det kunne være en plante el. andet.. Korrekt der stod en orkide..

Han fortsatte rundt i huset og med et siger der er noget energi for enden af køkkenbordet, vi måbede begge 2 for enden af røret fordi der lå den døde kat som Finn ikke vidste hvor lå.

På sin vej igennem huset fandt Finn nogle dårlig energier som han fik ryddet op i og katten faldt til ro igen.

Dette var en lille sjov episode fra energicirklen.dk og jeg kan nævne en håndfuld hvis jeg fik lov.

Jeg udfordrer Finn ind i mellem med sjove opgaver og ting som sker underligt i vores liv.

MVH.
Frank Eskildsen

 

husrensning