Din vej til kærligheden

5 enkle trin til at finde den ægte kærlighed

Ægte kærlighed!

Hvad vil det betyde for dig, at finde den?

Hvad betyder det for dig, at have en kæreste du er helt tryg ved?

Hvordan vil det være at føle dig elsket som den du er?

Vil du have opskriften? Rødt hjerte
Vil jeg gerne dele den med dig, og hjælpe dig med at finde din vej til kærligheden.

På kurset lærer du de 5 enkle trin for at tiltrække kærligheden

  • Du lærer hvilke ændringer du skal foretage, for at tiltrække noget andet end du plejer.

  • Du får indsigt i dit hjerte, og hvad du i bund og grund søger efter.

  • Du bliver bevidst om dine egne værdier og hvilke værdier der er vigtige for dig i et forhold.

  • Du lærer at sende de rigtige vibrationer ud så du tiltrækker den rigtige kæreste for dig.

  • Det vil gøre, at kærligheden kan finde dig, fordi du nu sender de rigtige følelser og vibrationer ud.

din vej til kærligheden

JA TAK !

Jeg vil jeg vil finde

kæresten som passer til mig.

Måske har du kæmpet i mange år og har svært ved at tro på, at det kan lykkes for dig?

Jeg kender det – jeg har været der selv.


Jeg har været på diverse datingsider, singlegrupper og har datet mange, for blot at blive endnu mere frustreret.

Gang på gang tænkte jeg, at nu havde jeg endelig fundet den rette, men blev desværre skuffet og jeg var tæt på at give op.

Kender du det?

Jeg vidste jeg måtte gøre noget andet. Jeg satte mig ned og bad om hjælp fra mine guider og engle (som jeg altid gør), så jeg kunne få vejledning til hvad jeg gjorde forkert og hvad jeg gjorde rigtigt.

Og så stod det helt klart for mig!

Jeg havde faktisk ikke gjort noget forkert! Jeg skulle blot justere mine inderste ønsker og følelser, så jeg kunne skabe de følelser (frekvenser), og de positive energier som fører mig til ÆGTE KÆRLIGHED.

Det lyder selvfølgeligt nemt, og helt ærligt, så er det nemt og enkelt, når man kender formlen og ved hvordan man skal bruge den.
Det lærer du på mit kursus. Du får opskriften og min hjælp, så du også kan finde en god kæreste.
Rødt hjerte

Du får min hjælp og clairvoyante vejledning i gruppen.

Kursus program:

5 moduler med fokus på at finde kærligheden, live undervisning med clairvoyant vejledning og personlig hjælp.

Der er en Facebook gruppe hvor du løbende kan stille spørgsmål og få svar fra mig og andre medlemmer.

Oversigt over modulerne:

Rødt hjerte 1 modul – Introduktion til kærlighedskurset, kom godt i gang med kurset, + hvad skal der til, for at du får succes med kærligheden?

Rødt hjerte 2 modul – Her gennemgår vi det, du ikke gider længere, de erfaringer som du klart fravælger.

Rødt hjerte 3 modul – Her går vi ind i forelskelsen gode vibrationer.

Rødt hjerte 4 modul – Det er en overraskelse.

Rødt hjerte 5 modul – Nu har du samlet de vigtigste fokuspunkter, for at finde den rigtige kæreste, og du ved, hvad du skal gøre, for at tiltrække den rigtige og vi øver det.

Rødt hjerte Bonus Kald – Få personlig hjælp og clairvoyant vejledning i ekstra live online Q&A hvor du kan stille spørgsmål og få hjælp til at justere de vibrationer og følelser du sender ud.

Fuld tilfredshed

eller

pengene tilbage

Dette gælder til og med dag 3 på kurset.

tilfredsheds garanti

Anmeldelser af mig som underviser

Efter tilmelding får du en bekræftigelses mail, samt link til Facebook gruppen.

Dorte Stilling

Jeg har deltaget i Energicirklens Energi- og Engle Healer uddannelse modul 1.
Tidliger har jeg arbejdet med healing på begynder niveau, og har haft et ønske om at få mere viden og flere redskaber om healing samt mulighed for personlige udvikling.

Ud over at der fra første sekund var en positiv stemning og høj/god energi blandt deltagerne, så skabte såvel rammerne som Finn og hans assistent et positivt og trygt læringsmiljø.

Vi var en deltagerskare med meget forskellig baggrund og erfaringsniveau inden for healing og energiarbejde, og denne forskellighed og alles konstruktive, hjælpsomme og positive tilgang og samarbejde var med til at skabe en weekend, der for mig både bød på personlig proces og udvikling samt masser af læring – og godt humør!

Under hele læringsprocessen var det min (og ved fælles evaluering også de andres) oplevelse, at Finn stod som en klippe ved vores side med sin solide erfaring, høje kompetenceniveau, gode humør og positive tilgang - og guidede og støttede os til hver især at få det bedste udbytte.

Efter kurset er jeg med det samme gået i gang med at øve de teknikker, som Finn præsenterede, og for mig har der været en mærkbar forskel – både i form af at føle mere ro i mig selv og i udførelsen af behandlingen samt tillid til min proces samt en lethed og tryghed i at have fået mange brugbare værktøjer i værktøjskassen.

Nu venter jeg bare på, at jeg kan melde mig til næste modul – for det er helt sikkert, at jeg skal med! 😊

Jeg kan derfor kun give Finn og kurset mine bedste anbefalinger, hvis man med åben tilgang ønsker at få udvidet sin horisont på engle- og energi healing.

Birgit Jensen

Har deltaget på Finn’s første Healer uddannelses forløb.

Det har været lærerigt, givende, spændende og ikke mindst sjovt.

Finn besidder en stor portion humor med glimt i øjet, som sammen med øvrige kursister er med til at give harmoni og tryghed i gruppen, hvilket for mig er vigtigt, netop fordi vi under sådan et forløb udvikler os både fagligt og ikke mindst personligt og som i sidste ende er med til at give det bedste udbytte af sådan et kursus.

Finn er god til at formidle hvad han har på hjerte, hans kontakt til den åndelige verden er misundelsesværdig og hans samarbejde med englene og mestrene, er under hele forløbet kommet os til gode, via guidning og spørgsmål der er blevet besvaret med klare budskaber.

Ligeledes har Finn lavet et udførligt undervisningsmateriale, som er et super godt opslagsværk, såfremt der er brug for at se tilbage på det der er lært.

Kurset kan sagtens anbefales, uanset om det er en ny verden der betrædes, eller om der er erfaring med i rygsækken.

Kærlig Hilsen Birgit 😊

Lone Thuskjær Poulsen

Jeg har deltaget på Energicirklens healeruddannelse med Finn som underviser. Inden da havde jeg deltaget på 2 andre kurser uden det store udbytte, men hold da op hvor har jeg lært meget ved Finn.

Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus.

Først og fremmest har jeg lært hvordan man "tænder" og "skruer op" for den healende energi, så nu er der rigtig kommet power på. Det har været fantastisk at mærke udviklingen fra gang til gang og har jeg tvivlet på mine evner, har det været meget betryggende at Finn både kan se og mærke energierne og har givet støtte og vejledning undervejs. Det har givet mig meget større selvtillid.

Finn har en fantastisk kontakt til den åndelige verden og har tålmodigt svaret på spørgsmål fra sine videbegærlige kursister. Intet spørgsmål har været for stort, og har svaret ikke lige vist sig, har han søgt det til næste gang. Løbende har vi lært meditationer til at få healingen sat i gang og ofte har Finn kunnet kanalisere beskeder "fra oven" undervejs. Udover undervisning i healing og teknikker har der også været fokus personlig udvikling - så det har været et givende forløb på flere måder.

Det har været utroligt spændende at deltage på kurset, som har været afholdt med masser af humor og plads til den enkelte. Finn har, med sine evner til at se energierne, skabt et trygt miljø omkring sin uddannelse og med sin drengede charme og åbenhed har det været både sjovt og lærerigt.

Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus.

Henrik Søndergaard

Finns healer uddannelse.

Har givet mig mere selvtillid i mine evner og sikkerhed i det jeg laver. Det har været dejligt at Finn kunne se hvad vi laver når vi øver os i at heale.

Der har været højt til loftet når vi have spørgsmål og meget tålmodighed når vi ikke forstod ting.

Det har været fantastisk at lære at heale på en sikkermåde, med mange teknikker. Der var hurtig en intim og hyggelig stemning.

Jeg vil klart anbefale uddannelsen. Til alle der har lyst til at forstå universet og healing bedre 😃

Kærlig hilsen Henrik

Hanne Emilie Aaby

Fantastisk aften med healing, clavoyance, støtte i processen samt plads til latter. Finn guider på smukkeste vis så alle i gruppen føler sig set og rummet.

Jette Schou Jakobsen

Kære Finn Det var en meget bevægende og intens aften– Tusind tusind tak! -

Kanaliseret hjerte meditation- Live på Zoom Du fordelte tiden imellem os fint og vi fik noget både til det fysiske /chakraer og til det der fyldte for os hver især — Jeg personligt følte mig rigtig godt set af både dig og englene. Jeg synes du er blevet endnu mere skarp og jeg kan kun anbefale at du kører videre med zoom meetings –

Din kontakt er flot og upåvirket af at du ikke er i fysisk samme lokalitet. SÅ super godt gået og en dejlig oplevelse at deltage i. De 2 timer fløj afsted. Det var lærerigt at følge hvilke beskeder de andre fik og det lærte mig at jeg skal være endnu mere præcis i mine ? for at få de rette svar. SÅ for du tuner helt klart ind med det Vuns !!

Min anbefaling herfra kan kun blive: UG med kryds og slange og pil opad Tak

Kærlig hilsen Jette

Majlinda Genee Schmidt

Af hjertet tak for endnu en fantastisk god oplevelse, hvor tryghed, ro og hjerterum for mig er grunden til, at jeg har fundet endnu mere hjem til mig selv.

Hver gang jeg har været sammen med Finn, om det er i klinikken eller til et event, er jeg fyldt op med fornyet energi og troen på mig selv.

Finn's helt unikke måde at arbejde på, på et højere/spirituelt plan, er en kompetence man skal lede længe efter.

Alle deltagere (om du er 1-1 eller i en gruppe) bliver personligt involveret og guidet, v.h.a. Finn's kontakt med de 'åndelige' hjælpere, som arbejder igennem ham.

Tak <3

Suzie-Ann Schulze

🤗Det har været en udsøgt fornøjelse at deltage i de 4 kursusdage. Fået energien sat op i et højere gear og fået bevidsthed på nogle sider der lige træger til at ses efter og arbejdes med, helt ind til benet.
Du er en rigtig god underviser og giverplads til fordybelse, eftertanke og reflektion, selvom vi er "på kurus" og skal nå et "pensum". Det er vildt fedt!!! Tak for det🙏🤩og tak for dennegang, og tak for at dele din viden.🙏🥰🙏

Henriette Svanebjerg

4 dages kursus er slut. Det har været utroligt givende på alle måder. Stille og roligt har vi snakket os gennem pensum. Finn du er godt til at forklare emnet og ved at bruge dig selv som eksempel, får du gjort kursuset levende og nærværende. Jeg tagergode redskaber med mig, til at reflektere, til at søge mod orange zone, hoppe over livets sten, eller gøre faldet mindre, holde energien høj, generel nysgerrig på mig selv og mine mønstre mm🙈🙏Finn du får min varmeste anbefaling og jeg vil bestemt kigge på andre af dine kursusforløb😁🙏

Henriette Svanebjerg

Wauw tusind tak for den dejligste time i dit selskab.
Føles som om jeg har kendt dig længe, og tænker det skyldes, at du er fantastisk til at skabe tryghed, tillid og ikke mindst glæde
🙏med enkle spørgsmål som dog kan være svære at svare på, guiderdu mig til at mærke mig og finde ind til mig og der igennem finde frem til min indre energi🙏hvis ikke der var så langt, så lå jeg hurtigt muligt på din briks. Wauw alle burde ønske sig en tur i din stråleglans🌞😁tusind tak glæder mig til torsdag🙏🌞

Undervisning

JA TAK !

Jeg vil have en god kæreste
som passer til mig.