Din vej til kærligheden

5 enkle trin til at finde den ægte kærlighed

Ægte kærlighed!


Hvad vil det betyde for dig, at finde den?
  

Hvad betyder det for dig, at have en kæreste du er helt tryg ved?

  

Have en kæreste hvor du kan mærke, at han elsker dig, som du er!

  

Jeg har fundet opskriften Rødt hjerte og vil gerne dele den med dig. 

Vil du høre de 5 enkle måder, du skal brugte for at finde kærligheden? Så læs mere

Du får indsigt i dit hjerte, og bliver bevidst om de værdier, du søger i kæresten Rødt hjerte

 

Det vil gøre, at kærligheden kan finde dig,
når du sender de rigtige følelser og intentioner ud.

rødt hjerte med hyssende par i midten

JA TAK !

Jeg vil finde den store kærlighed

Jeg er træt af at søge og teste hele tiden

Du har måske kæmpet i mange år – så har vi kæmpet sammen.

 

Jeg har været på diverse datingsider, singlegrupper og har datet mange, for blot at blive endnu mere frustreret.

 

Gang på gang tænkte jeg, at nu havde jeg endelig fundet den rette, men blev desværre skuffet.

Har du oplevet det?

Jeg satte mig ned og bad om vejledning til, hvad jeg gjorde forkert, og hvad jeg gjorde rigtigt.

 

Og så stod det helt klart for mig!

 

Jeg havde faktisk ikke gjort noget forkert! Jeg skulle blot rette mine inderste ønsker og følelser ind, så jeg kunne skabe de følelser (frekvenser), og de positive energier som kunne føre mig til ÆGTE KÆRLIGHED.

Det lyder selvfølgelig nemt, og helt ærligt så er det nemt og enkelt, når man kender formlen.

Det er den, jeg gerne vil dele med dig Rødt hjerte

 

Kursus program:

Din vej til kærligheden. 4 dage med fokus på at finde kærligheden, med live undervisning og personlig hjælp.

 

Vi starter Onsdag, torsdag, fredag kl. 17-18, fortsætter lørdag og søndag kl. 13-14

Jeg er online i gruppen og svarer løbende på spørgsmål.

Rødt hjerte  Start dato  Rødt hjerte

  • Torsdag d. 27 maj 2021, kl. 17 til ca. kl.18
  • Fredag  d. 28 maj 2021, kl. 17 til ca. kl.18
  • Lordag  d. 29 maj 2021, kl. 13 til ca. kl.14
  • Søndag d. 30 maj 2021, kl. 13 til ca. kl.14

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Dette gælder til og med dag 3 på kurset.

 

Rødt hjerte  Dag 1 – Introduktion til kærlighedskurset, hvad går det ud på, og hvad skal der til, for at du får succes?

Rødt hjerte  Dag 2 – Her gennemgår vi det, du ikke gider længere, de erfaringer som du klart fravælger.

Rødt hjerte  Dag 3 – Her går vi ind i forelskelsen gode vibrationer.

Rødt hjerte  Dag 4 – Det er en overraskelse.

Rødt hjerte  Dag 5 – Nu har du samlet de vigtigste fokuspunkter, for at finde den rigtige kæreste, og du ved, hvad du skal gøre, for at tiltrække den rigtige og vi øver det.

 

 

tilfredsheds garanti

JA TAK !

Jeg vil finde den store kærlighed

Jeg er træt af at søge og teste hele tiden

Hvilket kursus passer bedst til dig?

Anmeldelser som underviser   

Birgit Jensen

Har deltaget på Finn’s første Healer uddannelses forløb.

Det har været lærerigt, givende, spændende og ikke mindst sjovt.

Finn besidder en stor portion humor med glimt i øjet, som sammen med øvrige kursister er med til at give harmoni og tryghed i gruppen, hvilket for mig er vigtigt, netop fordi vi under sådan et forløb udvikler os både fagligt og ikke mindst personligt og som i sidste ende er med til at give det bedste udbytte af sådan et kursus.

Finn er god til at formidle hvad han har på hjerte, hans kontakt til den åndelige verden er misundelsesværdig og hans samarbejde med englene og mestrene, er under hele forløbet kommet os til gode, via guidning og spørgsmål der er blevet besvaret med klare budskaber.

Ligeledes har Finn lavet et udførligt undervisningsmateriale, som er et super godt opslagsværk, såfremt der er brug for at se tilbage på det der er lært.

Kurset kan sagtens anbefales, uanset om det er en ny verden der betrædes, eller om der er erfaring med i rygsækken.

Kærlig Hilsen Birgit 😊

Lone Thuskjær Poulsen

Jeg har deltaget på Energicirklens healeruddannelse med Finn som underviser. Inden da havde jeg deltaget på 2 andre kurser uden det store udbytte, men hold da op hvor har jeg lært meget ved Finn.

Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus.

Først og fremmest har jeg lært hvordan man "tænder" og "skruer op" for den healende energi, så nu er der rigtig kommet power på. Det har været fantastisk at mærke udviklingen fra gang til gang og har jeg tvivlet på mine evner, har det været meget betryggende at Finn både kan se og mærke energierne og har givet støtte og vejledning undervejs. Det har givet mig meget større selvtillid.

Finn har en fantastisk kontakt til den åndelige verden og har tålmodigt svaret på spørgsmål fra sine videbegærlige kursister. Intet spørgsmål har været for stort, og har svaret ikke lige vist sig, har han søgt det til næste gang. Løbende har vi lært meditationer til at få healingen sat i gang og ofte har Finn kunnet kanalisere beskeder "fra oven" undervejs. Udover undervisning i healing og teknikker har der også været fokus personlig udvikling - så det har været et givende forløb på flere måder.

Det har været utroligt spændende at deltage på kurset, som har været afholdt med masser af humor og plads til den enkelte. Finn har, med sine evner til at se energierne, skabt et trygt miljø omkring sin uddannelse og med sin drengede charme og åbenhed har det været både sjovt og lærerigt.

Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus.

Henrik Søndergaard

Finns healer uddannelse.

Har givet mig mere selvtillid i mine evner og sikkerhed i det jeg laver. Det har været dejligt at Finn kunne se hvad vi laver når vi øver os i at heale.

Der har været højt til loftet når vi have spørgsmål og meget tålmodighed når vi ikke forstod ting.

Det har været fantastisk at lære at heale på en sikkermåde, med mange teknikker. Der var hurtig en intim og hyggelig stemning.

Jeg vil klart anbefale uddannelsen. Til alle der har lyst til at forstå universet og healing bedre 😃

Kærlig hilsen Henrik

Hanne Emilie Aaby

Fantastisk aften med healing, clavoyance, støtte i processen samt plads til latter. Finn guider på smukkeste vis så alle i gruppen føler sig set og rummet.

Jette Schou Jakobsen

Kære Finn Det var en meget bevægende og intens aften– Tusind tusind tak! -

Kanaliseret hjerte meditation- Live på Zoom Du fordelte tiden imellem os fint og vi fik noget både til det fysiske /chakraer og til det der fyldte for os hver især — Jeg personligt følte mig rigtig godt set af både dig og englene. Jeg synes du er blevet endnu mere skarp og jeg kan kun anbefale at du kører videre med zoom meetings –

Din kontakt er flot og upåvirket af at du ikke er i fysisk samme lokalitet. SÅ super godt gået og en dejlig oplevelse at deltage i. De 2 timer fløj afsted. Det var lærerigt at følge hvilke beskeder de andre fik og det lærte mig at jeg skal være endnu mere præcis i mine ? for at få de rette svar. SÅ for du tuner helt klart ind med det Vuns !!

Min anbefaling herfra kan kun blive: UG med kryds og slange og pil opad Tak

Kærlig hilsen Jette

Undervisning