Clairvoyance

Måden jeg arbejder med clairvoyance på:

Min skytsengel og mange andre engle guider mig til, hvad jeg skal sige, eller hvad jeg skal gøre i behandlingen / samtalen. Det kan også være besked fra en afdød, der vil fortælle noget i en session.

Behanding af kunde i klinik

Hvad du får ud af min clairvoyance?

  • Du kan få svar på spørgsmål om dig selv eller dine børn under 18 år. Jeg ser ofte, at børn fra 7 års alderen blokerer for at jeg må læse dem, indtil forældrene har fået lov af børnene, og dette respekterer jeg meget højt.
  • Du kan få vejledning til, hvordan du kommer videre i livet, ud af den situation du er i lige nu, eller ind i noget du gerne vil arbejde med. Det handler oftest om nutid, da det kun er lige nu, du kan gøre en forandring.
  • Englene fortæller mig, hvad jeg skal gøre i et behandlingsforløb, hvordan jeg skal massere, eller hvilke energier jeg skal trække på.
  • I nogle tilfælde advarer de dig, for hvad du skal passe på.

Budskaberne er altid støttende / en hjælp på din vej, så du kan fortsætte den bedst mulige personlige udvikling.

Budskaberne er altid støttende / en hjælp på din vej, så du kan fortsætte den bedst mulige personlige udvikling.

Lige nu giver jeg dig 20% på din første behandling

Du får 90 min. for bare 600,- kr.

Spørgsmål så kontakt mig på tlf. 27 83 93 93

Hvordan kommunikerer englene med mig?

Den måde den åndelige verden kommunikerer med mig på varierer fra person til person.

  • Oftest taler englene til mig, lige som du og jeg gør. Men via tanke overførsel, så er det uden lyd.
  • Englene kan også vise mig billeder, det kan være noget jeg skal fortælle dig under en behandling eller gøre, det sker ofte under en healing, hvor jeg får fortalt, hvad jeg skal gøre, eller ved massage, hvor jeg bliver vist, hvor jeg skal massere dig på kroppen, så det giver størst effekt.
  • Englene viser mig måske en følelse, som jeg skal fortælle dig om eller spørge ind til. Det kan være om kærlighed, angst, oversvømmelse eller seksualitet. Når de viser mig et billede, er det min udfordring at fortælle dig det, så du forstår billedet, da der jo er mange detaljer i et billede.
  • Englene viser mig også energier (syns sansen), auraer med dine aurafarver, som jeg så kan forholde mig til i forbindelse med healing og dermed ved jeg, hvad de vil rådgive os om, ellers må jeg jo spørge dem af 😊
  • Mest af alt bruger jeg hele min krop som følesans, lige som du bruger dine øje til at se, og registrere hvad der sker omkring dig, sådan bruger jeg også min følesans til at observere det store rum omkring os, og hvad der sker, f.eks. når der kommer engle eller afdøde, der vil hjælpe til.

Når jeg skriver englene, kan det også være andre stormestre f.eks. Budda, Jesus eller andre væsner jeg kommunikerer med.

Finn sidder foran krystalkuglen og spå
Bord med mange bjergkrystaller samt solnedgang som bagrund

Jeg bruger oftest clairvoyancen, som et supplement i mine behandlinger.

Det er også muligt, at bestille en ren clairvoyance.

Lige nu giver jeg dig 20% på din første behandling

Du får 90 min. for bare 600,- kr.

Spørgsmål så kontakt mig på tlf.: 27 83 93 93

Logo healer-ringen