Healing – en smertefri og glad hverdag med mere overskud

Vejen til mere energi og velvære, den sikre vej til personlig udvikling. Alle får clairvoyante budskaber fra englene eller afdøde.

Ordet healing betyder “at gøre hel”

Det drejer sig om at løfte dig, så du slipper af med de fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, såsom smerter og oplevelser du bærer rundt på. Målet er ofte at du bliver mere fri for smerte og dermed mere frisk og glad i din hverdag, og dermed har overskud til dagens opgaver.

Ved at fjerne gamle negative energier, som gør dig tung i sindet og blandt andet giver dig muskelspændinger samt andre gener, bliver du løftet. Din energi bliver mere let og det påvirker dit sind og tanker, således du opnår en positiv retning.

Det får du ud af at gå til en healer

Det er som at rydde op i haven om foråret, de gamle stauder og blade skal væk, så vi kan se forårsblomsterne komme frem. Ved at slippe gamle blokeringer får du øget energi i kroppen som får dig til at blomstrer.

Energihealing healer ikke blot dit problem, men også de følelser der er årsagen til dit problem eller traume. Dette er en fantastisk ”omprogrammerings” metode af underbevidstheden, som virker på få behandlinger.

Finn står med foldede hænder i en blå bluse

De fleste behandlinger foregår ved at:

  • Fjerne de uhensigtsmæssige energier og tankemønstre i kroppens energisystem.
  • Tilføre god energi og balance til din krop, så du får mere energi og glæde.
  • Samtidig får du vejledning af mig til hvad du kan gøre når du kommer hjem.
  • Dette er opskriften til at få balance i dine energier og dermed skabe fremgang i dit liv.

Under alle mine behandlinger får jeg at vide hvad jeg skal gøre og sige, da englene vejleder mig under hele behandlingen. Englene har vejledt mig i alle behandlinger siden 1995.

Hånd med rødt hjerte

Føl dig tryg hos mig

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og favnet når du kommer i min klinik, med dine udfordringer. Jeg gør alt for at lytte og sætte mig ind i din situation.
Jeg arbejder med hjertet, og søger altid efter at give dig den bedste behandling og resultat.

tegning af et øje der ser dig som du er

Jeg ser dig som du er

Jeg ser dig som det dejlige menneske du er, fyldt med masser af fantastiske kvaliteter. Måske føler du dig ikke sådan, men jeg læser hele dig og din personlighed, og hjælper dig til at kan udnytte dine styrker fuldt ud. Derfra løfter jeg din energi, så du slapper af i din krop, og kommer i balance.

To hænder der rør hinanden, med et rødt hjerte ved siden af.

Jeg kan hjælpe dig videre

Uanset om du kommer med fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, kan jeg hjælpe dig med at reducere eller helt fjerne disse spændinger.
Du skal gå vejen selv, men du kan ikke gøre det alene. Jeg er her for at hjælpe dig.

Tegnet hus med rødt strålende hjerte

Processen fortsætter der hjemme

Dit liv og din udvikling ligger i dine hænder. Derfor bruger du mig som din spirituelle mentor. Du får teknikker og øvelser med hjem, som passer til dine udfordringer og dig.
Det engagement du lægger i dine hjemmeopgaver styrker dig utrolig meget.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.

1,5 time giver dig det bedste resultat.

Energihealing

Få mere plads til glæde i dit liv, ved at slippe traumer og negative følelser

Energihealing er en teknik, der bliver benyttet af mange healere. Den healer traumer, også kaldet negative følelser, så du kan finde glæden i dig selv.
Det er nok den mest effektive måde at lære at heale dig selv og andre på. F.eks. stress, dårligt selvværd, angst, destruktive tanker og blokeringer. Selv selvbebrejdelser kan ændres.
Disse blokeringer sidder alle i underbevidstheden og er lette at ændre, når du ved hvordan. Er du interesseret kan du læse mere om hele uddannelsen ved at trykke på linket herunder.

Healer uddannelse

På uddannelsen lærer du bl.a. energihealing, chakra healing, spirituel healing og clairvoyance. Du vil højne din intuition, din spiritualitet og din bevidsthed. Det første kursus i uddannelsen bliver afholdt 3 gange årligt.

Hvordan virker energihealing?

Dine celler og dit DNA gemmer på en masse informationer. Nogle informationer har en positiv effekt, andre en negativ.
Healing virker således, at du bliver healet på en måde, så det kun er de positive energier, der får lov at påvirke dig. Hvis dine celler husker på nogle ubevidste negative oplevelser og følelser, kan det skabe en ubevidst stress, der får dig og din krop til at handle uhensigtsmæssigt eller måske destruktivt på det der sker omkring dig.
Det kan bl.a. resultere i at du begrænser dig selv, føler manglende selvværd og livsglæde.

Eller har depression, stress, diverse former for fobier, søvnløshed, misbrugsproblemer og direkte fysiske sygdomme.

Lær Energihealing og healing af følelser, læs mere om kurset.

[/et_pb_column]

Fjernhealing

Som healer kan hjælpe dig uanset hvor du er i verden

For mig er der ingen begrænsninger på fjernhealing, med min clairvoyance ser og fornemmer jeg dine ubalancer eller årsagen til dit ubehag / problem. Denne bodyscanning hjælper mig til at give dig en effektiv healing eller fjernhealing.

Fjernhealing er en praktisk form for healing, da det ikke har nogen betydning hvor vi er i forhold til hinanden, energi kender ikke “grænser eller tid”
Jeg har givet rigtig mange fjernhealinger siden 2011 med meget fine resultater.

Hvad kan fjernhealing bruges til?

Fjernhealing giver samme resultat som almindelig healing, i nogle tilfælde er det endda mere effektivt.
Nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe med:
✔ Lindre og fjerne hovedpine
✔ Give ro og balance
✔ Styrke selvværd
✔ Rense forvirring i hovedet / tankemylder
✔ Give dig mere energi
✔ Lindrer rygsmerter
✔ Styrke din hjerteenergi
✔ Komplet healing
✔ Chakra rensning
✔ Chakra afbalancering

Kunde udtalelse: Kære Finn. Min første fjernhealing modtaget af dig, var en fantastisk oplevelse ( selvom jeg var noget skeptis) Du er meget Hjælpsom, guidede forståendene, tålmodig og tydeligt i din stemme, jeg følte mig meget tryk. Derfor tror jeg også at min første healing gik så godt. Jeg overvejer kraftig at det er den måde du skal healing mig på det næste stykke tid, da min engle arbejdede vidre med mig da du havde afsluttet fjernhealingen. Tak fordi du hjælper mig til at mærke mine engle.

Hvordan foregår en fjernhealing?

Uanset hvor vi er kan jeg give dig en fjernhealing.
Det er så meget lettere at forstå hinanden, når vi kan se hinanden og derfor laver jeg helst fjernhealing via et live opkald, hvor vi kan se hinanden.

Rent praktisk:

Online:
Jeg sender dig et link som du trykker på.
Efter healingen kan du få en video tilsendt, så du kan genhøre de råd du fik fra din skytsengel og andre engle, og måske afdøde kontakt under healingen.

Telefon / SMS:
Vi starter med en kort orienterende samtale på telefonen.
Healingen foregår ved, at du efterfølgende lægger dig, tager et par dybe vejrtrækninger imens du lytter til afslappende musik imens du modtager healingen.
Bagefter får du en lydfil tilsendt, med de beskeder der er til dig fra din skytsengel og andre engle, samt måske afdøde kontakt.
Har du brug for det, tager vi en samtale når du har lyttet til lydfilen og eventuel har spørgsmål hertil.

Sjælshealing

Sjælshealing er den hurtigste og bedste vej, til at blive sig selv igen / have det godt. Denne behandling er første prioritet af alle behandlinger, da sjælen skal være på 100%, for at du får mest ud af alle andre behandlingsformer.
Det der sker er at du får kontakt til alle følelser og energier i din krop igen, men i afbalanceret form.
Den almindelige dansker med flere udfordringer har oftest kun 45% – 65% af sjælen i kroppen. Med ca. 3 behandlinger er din sjæl på 100%.

Hvad er sjælen?
Når vi bliver født eller lidt før kommer sjælen ned i kroppen. Den dag vi dør forlader sjælen kroppen og vi vejer 2 gram mindre, siger lægerne. Når vores sjæl er 50% i kroppen svarer det til at køre bil på en snoet vej med ½ dæktryk, du kan køre men det går ikke for godt. Sådan er det også med vores liv, vi lever men det er svært at komme af med diverse problemer.

Læs mere under sjælshealing klik her.

Bestil en gratis test af, hvor mange % din sjæl er integreret i din krop. For at gøre dette har jeg brug for et billede, dit fulde fødselsnavn eller et link til din facebook profil.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.
1,5 time giver dig det bedste resultat.

Som healer er det for mig vigtigt at være opdateret.

Så du som kunde får den bedste mulige behandlingRødt hjerte

Jeg er selv uddannet Reiki healing, Arolo healing, lys healing, engle healing og sjæls healing.

I dag er jeg clairvoyant healer det betyder, at jeg ser dine energier i kroppen, får vejledning fra dine og mine engle om hvad du har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg bliver løbene undervist af engle og andre fra universet i nye healings teknikker som passer til nutiden og mine medfødte evner.
Dvs. hvad der er muligt, nu hvor universets energier opdateres måned for måned. Mange ting bliver letter og lettere at heale / helbrede.

Kvinde får healing på briksen. træ som bagrund

Anbefaling fra Henrik Søndergård

Jeg har brugt rigtig mange penge på alternativ behandling og
Finn slår dem alle med flere længder, jeg har aldrig fået så meget
ud af en behandling som ved Finn.

Han er bare den ægte vare, med et stort hjerte og med en forståelse af krop og sind som man sjældent møder.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Finn

Se flerekundeanbefalinger
nederst på siden.

Q&A – Spørgsmål og svar om healing


Q&A

Hvordan virker healing?

Alt i kroppen er energi. Mange bruger disse sætninger: Jeg er fuld af energi eller jeg er helt energiforladt.

Ved at skabe balance i vores energisystem skaber vi balance i vores fysiske krop. Hovedpine er for meget energi i hovedet, hovedpine kan i 9 ud af 10 tilfælde fjernes på 5 min.
Jeg har den gave at kunne se og mærke vores energier i kroppe, samtidig med at mine åndelige vejleder fortæller mig hvad jeg skal gøre for at skabe balance.
Lige som vi vander vores blomster for at de er sunde og raske, skal vores krop have energi for at fungere. Men når vi er i ubalance skal der balancerende healing til at skabe balance i vores fysiske krop.
Uanset om det er traumer eller fysisk smerte kan der skabes balance.


Q&A

Hvordan foregår healing?

Vi har en indledende samtale før behandlingen, hvor vi finder frem til hvad vi skal arbejde med i denne session.
Selve healingen starter stille op når du træder ind i klinikken. Den bliver kraftigt forøget når du ligger dig på briksen og lytter til sød musik, og min stemme der guider dig i dyb ro.
Her vejleder jeg dig løbende, så du får et mere frit og energifyldt sind, samt en stærkere mental ro.
Det særligt ved min effektive healings teknik er, at jeg bruger mine clairvoyante evner til at se kroppens energisystem og forstå budskaber fra englene, der vejleder mig i behandlingen om hvad jeg skal sige eller gøre.


Q&A

Hvad kan heales?

Alt kan heales, og alle kan modtage healing – ganske enkelt. Større udfordringer kræver flere behandlinger. For mig er det normalt, at fjerne en hovedpine på under 10 min., når en af mine kunder ringer og spørger mig til råds og beder om min hjælp.

Eksempler på udfordringer jeg kan løse / fjerne / mildne med healing:

Hovedpine, Depression, Manglende livslyst, Følelser efter mobning, Lavt selvværd, Fysisk og psykiske smerter, Traumer, Smerter, Sorgfølelse, Kærlighedssorg, Frustration, Cutting, Manglende overskud, Spiseforstyrrelser.
Her kunne jeg fortsætte i det uendelige. Healing kan hjælpe på alt. Skal healing hjælpe dig? Kontakt mig venligst og lad os få en uforpligtende snak.


Q&A

Eftervirkninger

Der kan forekomme eftervirkninger, efter en behandling, hvor nogle symptomer eller oplevelser kommer op til overfladen, for derved at kunne slippes fra følelsesregisteret. Dette er helt almindeligt og kan vare fra 5 timer til 3 dage efter behandlingen.
Det kan mærkes som træthed, ømhed, smerte med mere.


Q&A

Hvad er sjælen

Når vi bliver født eller lidt før kommer sjælen ned i kroppen. Den dag vi dør forlader sjælen kroppen og vi vejer 2 gram mindre, siger lægerne. Når vores sjæl er 50% i kroppen svarer det til at køre bil på en snoet vej med ½ dæktryk, du kan køre men det går ikke for godt. Sådan er det også med vores liv, vi lever men det er svært at komme af med diverse problemer.


Q&A

Få det bedste udbytte af din behandling

Den hyppigste forglemmelse er forståelsen for at kroppen har brug for ro til bearbejdelse af behandlingen den netop har modtaget.
Det vil sige, det vil være bedst ikke drage fra behandlingen direkte til andre aktiviteter der kræver kroppens aktivitetsniveau højnes, istedet vil det være godt for dig at være god ved dig selv, gå en tur ved vand eller skov, og måske reflektere over behandlingen.


Q&A

Hvordan vælger du en healer

Vælg en behandler, hvor der er god kemi eller vedkommende tiltaler dig. Det er vigtigt at få tillid til behandleren, det kan man dog ikke få ved første kontakt, men når du føler at kemien er god vil tilliden hurtigt opstå.

Mangler kemien ved tredje behandling, er det sandsynligvis den forkerte behandler du er hos, så sig farvel og tak uanset hvor god vedkommende måtte være for andre.

Måske er det mig der tiltaler dig?

Kontakt mig gerne på tlf.: 27 83 93 93


Q&A

Er du særlig sensitiv

Er du særlig sensitiv, er det vigtigt at du gør mig opmærksom derpå, og du vil få en ekstra beskyttelse af din aura og energifelt.

PS. Det er vigtigt at du er med i hele behandlingen, gør mig venligst opmærksom på, at du er en særlig sensitiv person, eller hvis du har det på fornemmelsen, så du får en succesfuld behandling.


Q&A

Hvem kan heale?

Alle mennesker kan heale. Det er vi født til. Når et lille barn falder og slår sig, tager du det automatisk op på brystkassen, nu er dit og barnets hjerte ud for hinanden og du healer automatisk barnet med det samme. Det fungerer ved at overføre noget af din energi til barnet.

Når du giver en rigtig hjerte krammer udveksler I også hjerte energi og dermed giver I hinanden en form for både fysisk og psykisk healing. Dette medfører oftest at, du mister din egen energi fra dit energisystem. Dvs. at du selv skal ud og trække energi til dig selv fra englene og Moder Jord på ny, med de aktiviteter der gør dig godt.

Under en uddannelse til professionel healer lærer du, at højne egen energi og holde den hjemme hos dig selv.

KLIK HER for at læse mere om healer uddannelsen:


Q&A

Hvor lang tid tager en healing/massage?

Mange af mine klienter booker 1 times behandling, i den tid kan vi nå at arbejde med flere forskellige udfordringer.

Jeg anbefaler dog, at du booker tid til 1½ times behandling. I den tid er der mulighed for at gå dybere ind i dine udfordringer fysisk og følelsesmæssigt, samt arbejde med dine rutiner i hverdagen således du opnår større positivitet.

Min healing fortsætter oftest i et døgn efter behandlingen, dette er gratis😊


Q&A

Anbefalede behandlingsforløb

Det afhænger af den udfordring du har, varierer behandlingsforløbet. Jeg anbefaler normalt 3 til 5 behandlinger.

Behandlingen starter med en afklarende clairvoyant samtale, herefter vælger vi den behandlingsform der er bedst for dig.

For at opnå hurtigere resultater, vil jeg anbefale at du får de første behandlinger med en mellemrum på cirka 1 til 2 uger i starten. Efterfølgende kan der gå længere tid mellem behandlingerne, men det anbefales stadig at der maksimalt går 3-4 uger mellem hver behandling, for at opnå de bedste og hurtigste resultater.

Kontakt mig for en afklarende samtale på tlf. 27 83 93 93 eller book en tid her i min kalender.


Q&A

Behandlingsforløb

Første behandling: Her lærer vi hinanden at kende, og du får et godt resultat.

Anden behandling: Når du har fået kendskab til min person og min arbejdsmetode, vil du føle dig mere afslappet. Baseret på dine oplevelser og det opnåede resultat efter den første behandling, vil jeg herfra vurdere, hvad der skal arbejdes videre med. Jeg kan ofte øge kraften i healingen eller intensivere healingsmassagen alt efter behov.

Fra tredje behandling: Du kan nu føle dig tryg og sikker ved min tilstedeværelse og mine behandlinger. Med denne tillid etableret kan jeg nu begynde at arbejde på et dybere niveau og løsne blokeringer, der ligger dybt i dit system. I denne proces benytter jeg ofte healingens fulde potentiale eller healingsmassage, der kan hjælpe med at frigøre og forløse de dybere lag af ubalance og stagnation..


Q&A

Hvad ønsker du?

Mere livsglæde, Stå frisk op om morgenen, Smile til livet, Komme frisk hjem fra arbejde, Være glad og have overskud hele dagen, Være sammen med andre mennesker uden at blive træt, at genskabe balancen i hovedet til livets udfordringer.
Dette er muligt! Healing er et redskab dertil. Healing bygger et fundament af god energi.

Q&A

Hvad koster en healing?

Se priser klik her.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.
1,5 time giver dig det bedste resultat.

Læs

Hvad mine kunder siger

Helle Schirakow

Kan varmt anbefale Finn / Energicirklen.?

Jeg gå til behandling hos finn med min bindevævsygdom hvor jeg få healings-massage som gør jeg kan holde ud at være i min krop med mine smerter. Nu hvor der ikke er noget medicin som kan hjælpe mig.

Han har også hjulpet min søn på 2 år som er 2 måneder fortidlig født med at finde den indre ro med heling. Finn er et varmt og lyttende meneske med ❤️ på det rette sted..
Tak til dig Finn..

Så skal du ha heling , massage eller andet er Energicirklen det helt rette sted som kan hjælpe dig…

Shanaiyha Antoniett Laurentine Danielsen

Healingsmassage hos Finn er for mig som at lande i dyb fred, en krop der bobler af taknemmelighed og nydelse over at jeg modtager en så ren og stærk healing med hjertet, fra hans hjerte hvorfra han leder universets gaver ned til mig. Jeg hengiver mig fuldt ud til at følge energien og mærker hvordan spændinger udløser en opløsning af noget et andet sted…og da jeg selv er healer og zoneterapeut er jeg på trods af det stadig dybt forundret over at alle de teorier jeghar lært stemmer overens, når min krop og psyke gang på gang reagerer.

Finn er nok den stærkeste og reneste formidler af energi jeg kender.

Henrik Søndergaard

Jeg har brugt rigtig mange penge på alternativ behandling og Finn slår dem alle med flere længder, jeg har aldrig fået så meget ud af en behandling som ved Finn.
Han er bare den ægte vare, med et stort hjerte og med en forståelse af krop og sind som man sjældent møder.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Finn

Bodil-Irene - kollega

Hej Finn du smukke sjæl Af tak for en dejlig aften.

Tak for dit energi arbejde og healing, for mig og så unikt.
Det var meget dybt. Du gjorde et godt

Tak for mine beskeder, anvisninger jeg vil gøre mit bedstelaughing

Energi arbejde og healing

Michael Latter


Hej Finn tak for din behandling.
Kan varmt anbefale Finn han gør et godt stykke arbejde. Jeg fik massage og healing og flytning af energi i kroppen og hold da op man kan kun sige det virker . lige en sidste ting Finn er meget varm hjertet og lyttende

Finn er meget varm hjertet og lyttende

Anne-Marie Andersen

Jeg har med stor taknemmelighed og glæde modtaget en sensitiv healings massage hos Finn
Jeg oplever Finn som en meget dygtig, empatisk og tillidsvækkende sjæl, der med stor nænsomhed og omsorg, skaber et rum af tryghed og afslapning. Det var en helt speciel oplevelse for mig, at modtage sensitiv healings massage. Jeg kom under behandlingen til, at tænke på, at netop sådan må en kat føle sig, når den trygt og tillidsfuldt bliver aet af et menneske, som viser det, den blideste form for omsorg og kærlighed. Jeg var overrasket over, at mærke gamle fortrængte følelser af både glæde og sorg dukke op under behandlingen, følelser som må have ligget gemt i mine celler og som Finn med sine smukke fine sensitive evner fik løsnet op for.

Kære Finn du er i sandhed i kontakt med dine engle – men du er også selv en engel – her på jorden.

Pernille Drehmel Arnold

Jeg fik en sensitive healings massage.
Og hold da op sikke en ro og dejlig fornemmelse man får i kroppen efter.
Jeg kan stærkt anbefale dette.
Finn er en super dygtig person der kan lidt af hvert på hans helt egen måde.

Sikke en ro og dejlig fornemmelse det giver.

Mona Nauschütt

Jeg har været hos Finn nogle gange og må sige jeg har flyttet mig.
Fik en healings massage på min ryg og det har gjort en stor forskel på min holdning og indsigt i livet. Et dejligt sted at komme. Der er ro og tid til at gå i dybten med de udfordringer livet kan byde på. Finn er dygtig til at komme med gode vejledninger fra sine hjælpere/engle og vejleder. Dine kanaliseringer er så præcise og direkte , jeg er blevet forundret nogen gange.

Kan på det varmeste anbefale Energicirklen

Healings massage på min ryg har gjort en stor forskel på min holdning.

Logo healer-ringen