Sjælshealing – oplev dyb indre ro og balance

Størstedelen af dette budskab er fortalt af Ærkeenglen Uriel
med mig, Finn Lorenzen, som skribent.

Det vigtigste er at have hele sjælen inde i kroppen. Så har vi en helhed at arbejde med, som en matematiker ville sige det.

sjælshealing ved Finn Lorenzen - Energicirklen

Find balancen igen – det er heldigvis muligt.

Kun når du har hjertet med dig, kan du give og modtage kærlighed helt og fuldt ud. Derfor er det så vigtigt at blive hel igen.

Vi kan hente de afstødte sjælsdele hjem igen. Sagt på dansk: De følelser du har valgt at tilsidesætte / ignorere kan du få integreret igen.

Når du arbejder med din udvikling, er det vigtigt, at du er klar og det er du kun når du har sjælen helt på plads i din krop. Det har meget stor betydning for din udvikling, at du er ved dine fulde fem (har kroppen som helhed at arbejde med), så du kan gå lige efter dine mål og få effektive behandlinger af kollegerne.

Før selve hentningen af sjæledelen foregår, bliver du healet, så det at modtage sjælen (de gamle følelser), går så smertefrit som muligt.

Sjæle-hentning er en proces der tager noget tid. Du skal regne med 2-4 behandlinger, som kan være i min klinik eller fjernhealing. Begge dele er lige effektive.

Eksempel:

Pia på 35 år, mor til 2, mand og hus. Hun ønsker at gøre det bedste for børnene, for manden og for sig selv – i den rækkefølge. Der mangler bare noget! Pia kan ikke helt finde SIN vej og forstår ikke, hvorfor hun ikke føler fremskridt. Det går for langsomt synes hun. Da hun kun tænker på de andres bedste, har hun skubbet sine egne følelser til side, (ud af kroppen) derved har hun sat en del af sjælen fri.

Med sjæle-hentningen bliver hun 100% herre i eget hus (have sjælen 100 % i kroppen), får hun begge ben på jorden – og kan dermed styre sin udvikling igen.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.

1,5 time giver dig det bedste resultat.

Nogle af fordele ved at have sjælen helt i kroppen (100%)

Kundeudtalelser:

 1. Alle behandlinger virker bedre.
 2. Jeg har mere styr på mit liv.
 3. Jeg fandt mig selv.
 4. Livet blev lettere.
 5. Jeg fandt min vej.
 6. Blev herre i eget hus.
 7. Jeg fik den frie vilje.

Kort og godt, helhedsbehandling er nu muligt, du kan kom videre i dit liv.

Vil du vide om du har sjælen helt i kroppe?

Send mig et billede af dig selv.

Via billedet kan jeg finde din sjæls procent og se nogle af dine ubalancer.

Hvad er sjælen

 • Rent videnskabeligt vejer sjælen 2 gram.
 • Når sjælen er væk dør vi. Sjælen går op i himlen og forbereder sig på næste inkarnation.
 • Det er en ære for mig at følge sjæle op i himlen når vi dør.
 • Sjælen er en helhed af vores krop, en dualitet.
 • Sjælen er i hvert organ og legeme i hele kroppen. Hvert legeme indeholder bestemte følelser. Når en følelse bliver for meget udfordret kan vi udstøde den fra kroppen, for lettere at håndtere vores liv her og nu.
 • Sjælen er vores kontakter til himlen.

Årsag og sjælshealing

Alt for mange går rundt og har svært ved at komme videre i deres liv, ofte skyldes det at de kun har 40% – 60% af sjælen i kroppen. Derfor er det svært at gå fremad.
Jeg havde kontakt med en dame som følte, at alt gik ad he…. til, alt gik tilbage for hende.

Kun 20 % af sjælen var i hendes krop, så jeg kunne godt forstå, at alt var noget l…

At være herre i eget hus (have sjælen 100 % i kroppen) er så umådelig vigtigt, ja, det vigtigste efter at drikke og spise. Arbejder du med personlig udvikling, så er det prioritet nr. 1, hvis du vil hurtigt og sikkert fremad.

Faktum er at mange kun har fra 35% til 65% af sjælen i kroppen. Det vil sige, at de ikke kan yde en 100% præstation, selvom de yder deres bedste samt slider og slæber.

Eksempel:

Pia på 35 år, mor til 2, mand og hus. Hun ønsker at gøre det bedste for børnene, for manden og for sig selv – i den rækkefølge. Der mangler bare noget! Pia kan ikke helt finde SIN vej og forstår ikke, hvorfor hun ikke føler fremskridt i livet. Det går for langsomt, synes hun.

Da hun kun tænker på de andres bedste, har hun skubbet sin egne følelser til side, (ud af kroppen) derved har hun sat en del af sjælen fri.

Med sjæle-hentningen bliver hun 100% herre i eget hus (have sjælen 100 % i kroppen), får hun begge ben på jorden – og kan dermed styre sin udvikling igen.

Eksempler på oplevelser der kan udløse en sjæle AFVISNING

 • Mobning i skolen eller på arbejdspladsen.
 • At forældrene altid kritiserer (selvom de gør det i en god mening).
 • Oplevelse af: Ulykke / chok, trafikuheld, arbejdsulykker, naturkatastrofer mm.
 • At du bare ikke tør gøre / sige det du brænder for – og du slukker flammen ved at gøre noget helt andet, som måske endda er mod din vilje i lang tid.
 • Du elsker ham / hende helt vildt, men tør ikke sige det. Eller bliver nedgjort når du lukker op for følelserne og siger det.
 • Du brænder for en sag, men tør ikke sige noget og tier i alt for lang tid.
 • Incest og andre seksuelle overgreb, psykisk eller fysisk vold.
 • Folk der øver vold mod sig selv f.eks. cutter, alkoholiker, narko(stikker) giver afkald på sjælen.

Dette og meget andet kan udløse at du giver slip på den pågældende følelse (del af sjælen), for at leve “frit” her og nu.

Et eksempel:

Stine, 6 år, elskede sin far højt, men han havde sjældent tid til hende og satte hende hurtigt ned igen, når hun hoppede op på hans skød. Faren var mere sammen med naboens drenge. Sådan gik det i flere år. Stine mistede glæden og kærligheden til sin far, selvom hun stadig elskede ham inden i. Den gentagne afvisning og manglende anerkendelse udløste, at Stine mistede den del af sjælen, som havde noget at gøre med kærlighed til hendes far.

Vi kunne nu hurtigt dømme faren (kun GUD har ret til at dømme) og sige, at han var umenneskelig. Baggrunden for farens handlinger var at han blev seksuelt opstemt af sin datter og for at undgå det forfærdelige, afviste han Stine.

“Det var en aftale de havde lavet, før de kom til jorden (kosmisk drejebog*) og faren var stærk og undgik seksuel kontakt med sin datter”.

Dette er en af mine kundeoplevelser, navnet Stine er fiktivt.

Efter sjælshealing kan der komme reaktioner

Hvis det sker, er det fordi du mærker den følelse der fik dig til (helt ubevidst) at udstøde en del af din sjæl. Følelsen kan forekomme ganske kort (5 min) eller vare i op til 3 dage.

Drik altid rigeligt med vand, gerne tilsat lidt Himalaya salt, det plejer at kunne klare det.

Send mig et billede af dig selv.

Spørger om din sjæl er 100% i din krop

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at få din sjæl helt ind i din krop.

Du har 3 muligheder:

 1. Behandling i min klinik.
 2. Uanset hvor i verdenen du er, kan jeg give dig en sjæle-hentning som fjernhealing.
 3. Jeg kører løbende Sjælshealings forløb. De løber over 4 uger, hvor der sker mange ting:
  Sjælshealing hver søndag i 4 uger.

Personlig status hver søndag med engle beskeder.

 • Live gruppesamtale.
 • Power meditation.
 • Min personlige hjælp.
 • Deling af dine oplevelser med ligesindede på lukket Facebook gruppe.

Dette forløb starter igen i februar, med tilfredshed garanti.
Tilmeld dig min nyhedsmail og få mere at vide om dette forløb.

* Kosmisk drejebog = Det er aftaler vi laver på sjælsplan før vi bliver født (altså inden vi kommer til jorden). De omhandler de oplevelser vi ønsker, at lære i dette liv.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.

1,5 time giver dig det bedste resultat.

Logo healer-ringen