Meditation i naturen med naturen

Oplev kraften i meditation

når vi meditere i et af naturens kraftcentre

Intropris spar 20% på din første behandling

Vi tager ud i naturen og mediterer i et af kraftcenter som jeg har fundet.

Det et nyt sted hver gang så kig godt på adressen.

Det vi plejer, at få ud af meditation i naturen med naturen er: ➜ Du får en fantastisk jord forbiendelse = ro i hovedet og et afbalanceret krop og sind. ➜ Du oplever at være stede i nuet, bliver afbalanceret. ➜ Du får renset ud i flere følelses områder. ➜ Du bliver fyldt op med energi. ➜ Du får en uforglemmelig oplevelse.

Beskrivelse:
Vi mediterer på et kraftcenter i naturen, dette er et fantastisk sted at meditere. Det er meget mere berigende end at meditere indenfor som jeg så oftest gør. Jeg videregive de beskeder jeg får fra de naturvæsner der er ved kraftcenteret og fra din skytsengel efter pausen. Da jeg kanaliserer budskaber kender jeg ikke indholdet at meditationen på forhånd, derfor det er meget spændende hvad vi får at vide og hvilke redskaber vi får til personlig udvikling.

Der er personlige beskeder til de fremmødte, dem videregive jeg til sidste og optager dem til de interesserede.

Meditation i naturen med naturen

Tidsplan:
Mediterer ca. 1 time
Pause
Meditation ca. 1 time, med engle beskeder fra engle og skytsengel.
Tidligere deltager er mere end begejstret.

Adressen er: se i kalenderen

Tilmeld dig her: Tilmeldings knap kommer når der er en dato.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 27 83 93 93.

Pris 150,-kr. for ca. 2½ times meditation. Kontant betaling eller Mobilepay.

Jeg optager meditationen, de fremmødte kan få dem på en lydfil pris 50,-kr.

➜➜ HUSK!!! Medbring en stol, vanddunk og et tæppe. samt tøj efter vejrforholdene, en hat til at skygge for solen er praktisk.

Ca. 1 time før giver jeg en melding i Facebook begivenheden “link” , om vejrguderne ønsker at vi tager af sted ?

Få direkte besked næste gang jeg holdet et event

Inspiration og muligheder