Massage

Massage er en kunst der vil forvandle dit velbefindende meget positivt.

Ved at få en kropsmassage, der passer til dig, kan du forvandle dig til en endnu smukkere svane, da din udstråling vil stige.

Du får en massage hvor:

  • Du slapper af og nyder behandlingen.
  • Du slipper af med dine ømme muskler – muskelspændinger /myoser.
  • Du slipper af med dine psykiske spændinger – stress + ophobede følelser.
  • Du får arbejdet med dine fysiske og følelsesmæssige mål.
  • Du får en holistisk massage, da jeg arbejder med helheden.

Jeg bruger den massagestil der gavner dig bedst.

Her ser du min rolige og afslappende klinik.

Du kommer ind i et roligt rum med sød musik, her taler vi om, hvad du ønsker og jeg fortæller, hvordan vi når dit mål.

Her masseres med en økologisk kokus olie.

Ring og få en afklaring på din udfordring på 27 83 93 93

Eller skriv og bestil tid

Mit mål som behandler er, at hjælpe dig videre i dit liv, af med spændinger, blokeringer, hudsult og give dig glæde, optimisme og se større muligheder med livet.

Mit ønske er, at vi hurtigt bliver dus og dermed har hinandens gensidige tillid, for så kan jeg arbejde mere intensivt med dig og du når dermed hurtigere frem til dit ønske.
Der er mange forskellige teknikker at arbejde med.
Du fortæller om dine udfordringer psykisk som fysisk, samt dit mål for behandlingen. Jeg foreslår, hvordan du når dit mål, samt hvordan og hvilke teknikker jeg anbefaler.

Wellness massage

Det er en blid afslappende helkropsmassage, hvor du kommer til at slappe helt af.

Målet er, at styrke dit velvære, at du slapper helt af og falder til ro inde i dig selv. Jeg løsner også muskelspændinger, dog arbejder jeg primært med dit velbefindende.

Helkropsmassage

En god gang helkropsmassage, den minder om wellness massage, dog jeg går dybere i musklerne for at løsne spændinger og myoser. Jeg masserer hele kroppen bl.a. ben, balder, ryg, nakke, arme, mave og ansigt.

Jeg anbefaler 1½ time.

Ved 1 times behandling undlader jeg ansigt og kommer lidt hurtigere igennem kroppen.

Trigger point massage

Er en massage stil som er målrettet på at slippe muskelspændinger/myoser. Du mærker, hvor jeg trykker på musklen, kombineret med din vejrtræknings teknik, slipper du hurtigere muskelspændingerne. Jeg bruger den som tillæg til de andre massage stile.

Bindevævs massage

En meget blid massage teknik, hvor jeg arbejder med ca. 10 gr. tryk. Denne teknik er super til at løsne, hvor den almindelige massage må give op. Dette er den perfekte teknik, til at rette hofte og ryghvirvler med. Denne teknik er fantastisk til fibromyallergi, da den er meget sensitiv. 

Rette ryghvirvler og hofter

Med bindevævs massagen, er det let at afbalancere musklerne der holder din ryg lige. Det er en meget blid teknik, hvor jeg kun bruger ca.10 gr. tryk. Efter afbalancering af musklerne, drejer du din ryg og ryghvirvlerne hopper selv på plads, dette er en meget effektiv teknik til at rette rygsøjlen og hofterne med.

Jeg supplerer oftest med en almindelig rygmassage, for at fjerne andre muskelspændinger.

Behandling af arvæv

Efter operation er der ar, disse ar kan forvolde mange fysiske problemer, men også synsmæssige ujævnheder. Ar er det vigtigste at få behandlet / afbalanceret, da det kan skabe forvirring i hele din krop. Jeg har mange fantastiske oplevelser med arvævsbehandlinger.

F.eks.:
1. kunde havde et 3 cm. ar på skinnebenet der blev behandlet, det fjernede ankel og fod problemer.

2. kunde havde et vandret kejsersnit, hvor maven hang ud over arret, selvom kvinden var slank. Efter 1. behandling havde hun flad mave igen, hun var henrykt.

3. kunde fik begge bryster fjernet og kemoterapi. Man kunne ikke se brysterne efter brystimplantatser, alt arvæv var hårdt som en knogle. Resultat: Begge bryster kom frem og blev forholdsvis bløde + rygspændingerne forsvandt.

Healingsmassage

Denne teknik kombinerer det bedste fra 2 verdener nemlig massage og healing.

Du får en kropsmassage, hvor jeg også aktiverer de gode positive healende vibrationer, det gør at vi arbejder med krop, psyke og sjæl. På en og samme tid. Her får du mere følelsesmæssig overskud, slipper psykisk stress og spændinger, samt muskelspændinger.

Kunderne siger: Det er bare det bedste.

Sensitiv healings massage

Denne teknik kombinerer det bedste fra 3 verdener, nemlig massage, healing og følelserne.

Flere kunder beskriver resultatet som at blive født på ny,  du giver slip på mange følelser der er ophobet i din krop, det kunne være: Kærlighed, skuffelse, had eller aggression. 

Jeg bruger kun denne teknik på kunder, der har været her flere gange, da den går dybt og intensivt. Jeg kører blidt med mine fingerspidser på hele kroppen, det løsner spændinger som i bindevævs massage, samtidig med, at det går dybt følelsesmæssigt ind og løfter dine energier. 

Dette er min favorit behandling, da 90% af mine kunder er ville med den!

Denne teknik er også den optimale måde, at stille hudsult på.

Ring og få en afklaring på din udfordring på 27 83 93 93

Eller skriv og bestil tid