Hus rensning

Frank Eskildsen

En henvendelse til den tvivlende kunde.

Her er en beskrivelse af en oplevelse omkring husrensning fra Finn – Energicirken.dk. hvor katten reagerede mærkeligt.

Vi har katte i hjemmet og havde i flere dage manglet en kat og kunne ikke forstå hvorfor den ikke kom hjem. Vi gik derfor som så mange andre gange, hvor vi manglede en kat den triste tur ud mod landevejen og fandt vores kat der.

Vi lagde katten hjemme ved fordøren udvendigt for at drøfte hvad vi lige gør ved den. Den kat som nu var tilbage opførte sig ret unormalt og derfor tog vi katten ind men det hjalp ikke, det kunne jo være den kunne mærke den nu døde kat ved fordøren. Men nej..

Hmm vi snakkede længe hvad der mon skete i huset, og med et siger kæresten, ring da til Finn og hør om han kan mærke noget i huset. På daværende tidspunkt havde Finn ikke været hos os i meget lang tid måske 3-4 måneder.

Finn var langt væk, Rusland på job. Men han tog udfordringen op og startede i stuen i sine tanker, og forestillede sig at han gik gennem køkken og da han kommer ca ½ meter ind i køkkenet siger han at der er noget energi til venstre, det kunne være en plante el. andet.. Korrekt der stod en orkide..

Han fortsatte rundt i huset og med et siger der er noget energi for enden af køkkenbordet, vi måbede begge 2 for enden af røret fordi der lå den døde kat som Finn ikke vidste hvor lå.

På sin vej igennem huset fandt Finn nogle dårlig energier som han fik ryddet op i og katten faldt til ro igen.

Dette var en lille sjov episode fra energicirklen.dk og jeg kan nævne en håndfuld hvis jeg fik lov.

Jeg udfordrer Finn ind i mellem med sjove opgaver og ting som sker underligt i vores liv.

MVH.
Frank Eskildsen

+45 22702730

eskildsenfrank@gmail.com