Om mig

Finn Høj Lorenzen

Jeg giver her en kort beskrivelse over de 22 år jeg har været behandler og hjulpet dejlige mennesker til en bedre hverdag.

Jeg elsker livet rigtigt meget, jeg bliver hele tiden beriget med gaver, der udvikler mig og mit smil. Livet er så skønt og jeg nyder det ❤❤❤ Men der var engang jeg var på jeg var tæt på at tage livet af mig selv tilbage i  starten af 1990. Personlig udvikling er redningen på mit liv.
Mit liv er fuld af power, glæde, lykke, kærlighed og dejlige udfordringer I dag

Mit brændende ønske er, at du også bliver forelsket i livet, med din helt egen energi. Jeg hjælper dig meget gerne❤

Sommetider bliver jeg presset af en arbejdsgiver eller mig selv, hvor jeg glemmer at sige fra. Af sådanne opgaver lærer jeg meget om mig selv, og så finder jeg ud af,  hvordan dette bliver bedre næste gang jeg har samme udfordring.

Jeg har den store udfordring at jeg er ordblind, så der kan sagtens forekomme sjove formuleringer med mere. Du kan hjælpe mig ved at gøre mig opmærksom på det. På forhånd TAK!!

Familie:
Jeg er rigtig glad for mit liv, det er der mange grunde til.  Jeg har 2 fantastiske drenge Jonas på 20 år han er tømrer og fuld af power som mig, og Kasper på 22 et matematisk geni og underviser så alle forstår budskabet. Kasper læser ingeniør med robotter som speciale. Jeg elsker dem begge højt. De har taget mine bedste egenskaber og ganget dem med 10, det er jeg stolt af.

Gud og englene har beriget mig med skønne gaver:
Jeg kan smile, jeg kan glæde mig over små og store ting, jeg værds

ætter venner og alle de mennesker jeg møder. Jeg værdsætter rigtig meget at englene viser mig vejen, jeg skal gå. At heale sammen med englene og snakke med dem er fantastisk, jeg er meget taknemmelig for dette.

Kommunikation med englene:
Startede ca. år 2000 inden da havde jeg ”Bare god intuition“ i 2015 begyndte jeg at give beskeder fra englene og Jesus. I slutningen  af 2016 turde jeg kalde mig clairvoyant “selv om jeg næsten ikke kan stave til dette😊”

Bindevævs massage:
At rette en ryg med sensitiv massage “bindevævs massage”, denne fantastiske teknik lærte jeg i 2007. Det er en super teknik rigtig mange er glade for, på bare 1 til 3 behandlinger er din ryg lige.

Healing:
Den magiske healings verdenen. 1996 til 2000 tog jeg Reiki 1 & 2 samt Arolo 1 & 2 det var fantastisk, at blive mere dus med denne verden og de magiske redskaber.

Fant lysten til livet igen:
1990 Hele dette forløb startede med, at jeg var meget træt af livet og blev reddet på målstregen. Jeg mødte healingen og massage kunst

en på min vej, disse redskaber reddet mit liv. Lidt sener kom jeg i mesterlære ved Kaj Markussen som lærte mig op i den åndelige verden samt i massage og healing. Dette er nogle fantastiske redskaber at beherske.

Barndom:
Energi arbejde har haft min interesse siden jeg var barn, hvor jeg kunne se og gøre noget ved energier, som jeg troede at alle kunne. Jeg så bla. auraen på træer, og kunne der ud fra vurdere hvor sunde de var, og dermed se når de var ved at dø samt årsagen til at træne ville dø. Jeg fandt sener ud af at jeg var den eneste der kunne se disse ting, til stor forundring for mig.

Det har sener vist sig at alle ikke kan se og arbejde med energier,

Har du nogen spørgsmål, så kontakt mig med det samme! KONTAKT MIG.