Clairvoyance

Clairvoyance, få hjælp til din udvikling

Clairvoyance budskaberne vil altid støttende dig

Du vil kun få berigende og opløftende clairvoyance budskaber. Somme tider lidt drillende budskaber, for at provokere dig til at tage handling i din personlige udvikling.

Du vil aldrig  få bebrejdende eller negative budskaber i en clairvoyance.

Hvad får du ud af min clairvoyance?

  • Du får vejledning til hvordan du kommer videre i livet, det vil sige ud af den situation du er i lige nu, eller ind i noget du gerne vil arbejde med.
  • Det handler oftest om nutid, da det kun er lige nu du kan gøre en forandring.
  • Englene formidler de budskaber du har brug for at arbejde med lige nu.
  • I nogle tilfælde advarer englene dig, med hvad du skal passe på.
  • Du kan få svar på spørgsmål om dig selv eller dine børn under 18 år. Jeg ser ofte at børn fra 7 års alderen blokerer for at jeg må læse dem, indtil forældrene har fået lov af børnene, og dette respekteres.

Vores skytsengle og andre engle guider mig til hvad jeg skal sige, eller hvad jeg skal gøre i behandlingen, så du får det bedste resultat.
Det kan også være besked fra en afdød der vil fortælle noget i en session.

Anbefaling fra Mona Nauschütt

Jeg har været hos Finn nogle gange og må sige jeg har flyttet mig.
Der er ro og tid til at gå i dybten med de udfordringer livet kan byde på. Et dejligt sted at komme.

Finn er dygtig til at komme med gode vejledninger fra sine hjælpere/engle og vejleder.
Dine kanaliseringer er så præcise og direkte , jeg er blevet forundret nogen gange.

Kan på det varmeste anbefale Energicirklen

Healings massage med englevejledning, Finn er dygtig til at komme med gode vejledninger fra sine hjælpere/engle og vejleder.

Se flere
kundeanbefalinger
nederst på siden.

Føl dig tryg hos mig

 Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og favnet, når du kommer i min klinik med dine udfordringer. Jeg gør alt for at lytte og sætte mig ind i din situation.
Jeg arbejder med hjertet og søger altid efter, at give dig den bedste behandling og resultat.

Jeg ser dig som du er

Jeg ser dig som det dejlige menneske du er, fyldt med masser af fantastiske kvaliteter. Måske føler du dig ikke sådan, men jeg læser hele dig og din personlighed, og hjælper dig til at kunne udnytte dine styrker fuldt ud. Derfra løfter jeg din energi, så du slapper af i din krop, og kommer i balance.

j

Jeg kan hjælpe dig videre

 Uanset om du kommer med fysiske eller følelsesmæssige udfordringer, kan jeg hjælpe dig med at reducere, eller helt fjerne disse spændinger.
Du skal gå vejen selv, men du kan ikke gøre det alene. J
eg er her for at hjælpe dig.

Processen fortsætter der hjemme
Dit liv og din udvikling ligger i dine hænder. Derfor bruger du mig som din spirituelle mentor. Du får teknikker og øvelser med hjem, som passer til dine udfordringer og dig.
Det engagement du lægger i dine hjemmeopgaver styrker dig utrolig meget.

Book en behandling og
få mere glæde i kroppen nu.

1,5 time giver dig det bedste resultat.

Hvordan kommunikerer englene med mig?

Hvordan modtager jeg clavoriance beskeder?

Den måde den åndelige verden kommunikerer med mig på varierer fra person til person.

  • Englene “taler” oftest til mig, lige som du og jeg gør, men via tanke overførsel, det hedder kanalisering fordi jeg får ordrette beskeder.
  • Englene kan også vise mig billeder, af det jeg skal formidle til dig. Billederne kan vise hvad du kan gøre for at finde den rette vej i livet. Det drejer sig ofte om følelser der skal bearbejdes.
  • Vælger du healing eller healingsmassage, så viser englene mig i clavoriance billeder, hvad jeg skal gøre i healingen, eller hvor jeg skal massere dig på kroppen, så det giver størst mulig effekt for dig.
  • Englene kan vise mig en følelse, som jeg skal fortælle dig om eller spørge ind til. Det kan være om kærlighed, angst, selvværd eller seksualitet.
  • Når de viser mig et billede, er det min opgave at give dig rette forståelse for det viste billede. Her kommer min kanalisering på prøve for jeg skal stille clavoriance ind på dig, for at finde ud af hvilken del af billedet jeg skal beskrive for dig.
  • Englene kan vise mig energier (syns sansen), din aura og aurafarver, som jeg  forholder mig til i forbindelse med clairvoyance session og dermed ved jeg, hvad de vil rådgive om.
  • Mest af alt bruger jeg hele min krop som følesans, lige som du bruger dine øje til at se og registrerer hvad der sker omkring dig, sådan bruger jeg også min følesanser til at observere det store rum omkring os, og hvad der sker f.eks. når der kommer engle eller afdøde på besøg, der vil hjælpe til i en given session.

Når jeg skriver englene, kan det også være andre stormestre f.eks. afdøde, Buddha, Jesus eller andre budbringere jeg kommunikerer med, det har intet med religion at gøre.

Clairvoyance og kanalisering

indgår i alle mine behandlinger.

Book en behandling nu!
og få mere glæde i kroppen

1,5 time giver dig den bedste oplevelse.

Læs

Hvad mine kunder siger

Behandlings forløb - Johanne Burgemann

Finn er en yderst kompetent behandler med hjertet på rette sted og med magiske hænder.
Han har en bred vifte af behandlingsmetoder og kombinerer dem gerne så man får præcist det man har brug for, både fysisk, psykisk og sjæleligt.
Ingen opgaver er for store og der er altid noget, der kan gøres.
Finn er med sin ærlighed, hjertevarme, evne til at lytte og sin store fleksibilitet god til at skabe tryghed i behandlingen.
Når man får behandling af Finn bliver der sat turbo på processerne og med de små hjemmeopgaver kan man selv arbejde videre derhjemme, hvis man ønsker det.
Jeg har selv haft rigtig god erfaring med et forløb hos Finn.
Jeg kommer meget gerne igen og jeg kan varmt anbefale det til andre.
Kærlig hilsen Johanne Burgemann

Lykke Bysted

Jeg har efterhånden fået en del behandlinger hos Finn som løfter min energi og giver mere velvære og spændingerne løsnes😊 samt får jeg åndelige beskeder😇 i love it Finn er glad, smilende og imødekomme man føler at man er i centrum.
Så det kan varmt anbefales herfra👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Kh. L

Mette Marie Valentin

Mine varmeste anbefalinger
Wauw sikke en rejse… Af hjertet TAK Finn… ❤️
Rejsen er for mit vedkommende kun lige begyndt og jeg glæder mig helt vildt, til at se hvad fremtiden bringer.

Sjældent har jeg mødt et så fint og hjertevarmt menneske, som med sine behandlinger, virkelig kan få en til at føle sig tryg.

Med sine behandlinger formår Finn, at danne nogle fine rammer for mig, så jeg har kan få indsigt i mit eget liv og handlemønstre.
En indsigt som skaber værdi, positiv forandring og danner et godt fundament til mig som ”hele” menneske.

Jeg har nu været ved Finn fire gange og ved min rejse kun lige er begyndt.
Finn formår at skabe et rum hvor spiritualiteten kan flyde, samtidig med den ”rationelle” del af min hjerne, som endnu ikke rigtig forstår, kan følge med.

Resultatet er mærkbart og viser sig tydeligt på min krop og i mit velvære.
Mit udgangspunkt da jeg kontaktede Finn var: ”Det gør ikke noget jeg ikke forstår, bare det virker” – og det gør det!

Af mere håndgribelige, tydelige og mærkbare effekter kan nævnes, at Finn blandt andet har formået at fjerne smerter i min ryg samt hold i nakken. Smerter som jeg i mange år har gået med, og som jeg i lige så mange år er forsøgt behandlet for i andet regi.

Mine varmeste anbefalinger herfra 🙏

/Mette Marie

Lotte Buchard

Jeg fik Finn anbefalet af en god ven, som havde hjulpet han med at kommer af med sin seneskedebetændelse i håndledet efter kun en behandling.
Efter jeg selv kun har været der en gang har jeg mærket kæmpe forskel i mine håndled også. Jeg har flere skader og gigt i kroppen og har for meget i rygsækken, så jeg taget et par gange mere hos ham, da jeg kan mærke at tingene rykker sig, når han behandler mig.
Der er en god atmosfære og jeg fik hurtigt tillid til Finn. Roen breder sig hurtigt, når man sætter sig ned hos ham.
Jeg kan varmt anbefale det, for dem der gerne vil have mere ro og balance i sit liv. Og som jeg slipper for nogle smerter.

Lis Christensen

Først og fremmest tak for en helt fantastisk time!
Jeg er fuldstændig slået bagover hver gang jeg går fra en session hos dig! ❤
Du har et KÆMPE talent! Som blæser en omkuld hver gang og så har du en fantastisk varm og kærlig energi som smitter og giver en dejlig ro! Du er som altid spot on i dine beskeder og jeg føler mig meget mødt og set i forhold til dig! 😍
Du har altid guidet mig kærligt videre, og det er sku en stor hjælp! Tusind mange tak igen Finn 😉

Vera Højmose

Jeg har haft stor glæde af Finns super gode kontakt til den åndelige verden. Når jeg har haft brug for et råd, har han kanaliseret beskeder fra Ærkeengle eller opstegne mestre, hvor jeg har fået redskaber til at komme videre.
Jeg har oplevet at have besøg at en stridig og ubehagelig afdød sjæl, som var kommet med mig hjem fra Vorbasse marked. Da jeg ikke selv kunne få den afdøde sjæl op i lyset, han ville ikke…fik jeg fat i Finn og selvom han på daværende tidspunkt var i udlandet pga. arbejde, så klarede han at få “manden” sendt op, til stor lettelse for mig.
Jeg har desuden fået super gode healinger af Finn gennem mange år.
Jeg var også med på hans Kristus kursus i 2015, det var en fantastisk oplevelse, hvor Jesus kom ind i mig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Finn Høj Lorenzen fra Energicirklen.dk

Vibeke Kristensen

Hvilken opløftende oplevelse at komme ned til Finn .
Finn stillede ind på årsagen til alt min sygdom igennem de sidste 4 et halvt år, og kom med nogle gode beskrivelser af årsagen, og hvad jeg selv kunne arbejde med for at få det bedre jeg fik også healing, og det var tydligt og mærkbart for mig, at han gik ind og fik fat i noget . Jeg har gennem længere tid været trist og haft følelsen af håbløshed, og et savn til at være den jeg husker jeg var før jeg blev syg, nu har jeg fået håb og mærker i dag en glæde ved at skulle igang med at arbejde lidt med mig selv , for nu ved jeg hvad jeg skal stille op.
Finn er også rigtig dygtig til at stille ind og besvare de spørgsmål jeg havde om andre ting der fyldte i mit liv.
Jeg kan med hjertet anbefale Finn han er den dygtigste healer og clairvoyant jeg endnu har mødt, han arbejder ydmyg, kærlig og nænsom, og med en go portion humor
Jeg havde fuld tillid til ham med det samme. Jeg blev fyldt med håb og taknemlighed.
Tak

Shanaiyha Antoniett Laurentine Danielsen

At få en healingsmassage hos Finn er for mig som at lande i dyb fred, en krop der bobler af taknemmelighed og nydelse over at jeg modtager en så ren og stærk healing med hjertet, fra hans hjerte hvorfra han leder universets gaver ned til mig. Jeg hengiver mig fuldt ud til at følge energien og mærker hvordan spændinger udløser en opløsning af noget et andet sted…og da jeg selv er healer og zoneterapeut er jeg på trods af det stadig dybt forundret over at alle de teorier jeg har lært stemmer overens, når min krop og psyke gang på gang reagerer. Finn er nok den stærkeste og reneste formidler af energi jeg kender, ydmyg overfor sin opgave og lydhør for hvad jeg mangler. Dermed ikke sagt man får alt foræret af universet, men ofte er alle mine bønner hørt og opfyldt. Der har ikke været én gang hvor jeg har forladt hans klinik som lod noget at ønske over…kun det arbejde som jeg fortsat kan udføre med mig selv. Tak Finn, så absolut fem stjerner herfra plus et par mere

Pia Søsser Melanie Toborg

Min brors sidste vilje var at blive spredt over havet og i den forbindelse mødte jeg Finn. Sjældent har jeg mødte et mere empatisk og varmt menneske som ham og hans budskab fra min bror, varmede og trøstede dybt i mit hjerte
Uden Finn ville seancen have været tung og ubærlig, så tak for dig, Finn

Signe Beck Rasmussen

Jeg har med årene været hos en del healere og Claivoyanter og Finn er klart en af dem jeg kan anbefale. Han “kan noget”! Jeg kunne tydeligt mærke hans energi og han har uden tvivl kontakt til englene. Han er et glad og rart menneske, som jeg tror de fleste ville føle sig godt tilpas hos.

Mona Nauschütt

Jeg har været hos Finn nogle gange og må sige jeg har flyttet mig. Fik en healings massage på min ryg og det har gjort en stor forskel på min holdning og indsigt i livet. Et dejligt sted at komme. Der er ro og tid til at gå i dybten med de udfordringer livet kan byde på. Finn er dygtig til at komme med gode vejledninger fra sine hjælpere og engle og vejleder. Dine kanaliseringer er så præcise og direkte , jeg er blevet forundret nogen gange.
Kan på det varmeste anbefale Energicirklen

Hanne Emilie Aaby

Fantastisk aften med healing, clavoyance, støtte i processen samt plads til latter. Finn guider på smukkeste vis så alle i gruppen føler sig set og rummet.

Birgitte Jensen

Det var en fantastisk oplevelse bestemt ikke sidste gang jeg gør brug af dig Finn du ramte virkelig plet sikke en følelse jeg havde i kroppen bagefter det var fantastisk

Henrik Søndergaard

Finns healer uddannelse. Har givet mig mere selvtillid i mine evner og sikkerhed i det jeg laver. Det har været dejligt at Finn kunne se hvad vi laver når vi øver os i at heale. Der har været højt til loftet når vi have spørgsmål og meget tålmodighed når vi ikke forstod ting. Det har været fantastisk at lære at heale på en sikkermåde, med mange teknikker. Der var hurtig en intim og hyggelig stemning. Jeg vil klart anbefale udd. Til alle der har lyst til at forstå universet og healing bedre

Kærlig hilsen Henrik

Alice Tørøk

Finn er en dejlig person med et stort hjerte altid positiv. altid hjælpsom, har man brug for at komme til sig selv igen af en eller anden årsag, eller få oplyst noget fra den anden side eller hvad der måtte være måske et kærligt skub frem ad så er Finn den rette at komme til, uanset hvor han er, hvor du er er, han der og han kan mærkes ja kort sagt din engel på jord har man ikke afprøvet Finn så gør det du vil ikke fortryde dette …. men måske dem man har været hos før ham

Lis Elisabeth Christensen

Jeg var blevet opfordret til at tage kontakt til finn ang afdøde kontakt! Jamen der er jo ingen ord der beskriver hvor fantastisk han gør det han formidler det så klart ud! Jeg vil helt klart altid gøre brug af hans evner!!!
Finn er en person med et meget varmt hjerte og utrolig hjælpsom når man har brug for Det!! Er utrolig taknemmelig for hans behandlinger

Arielle Javanna Nielsen

Finn Høj Lorenzen er en fantastisk smuk sjæl, som beriger med sine smukke evner.

Finn formidler højtvibrerende healing, og beskeder. Min oplevelse af hans arbejde, har været fantastisk og berigende. Healing som går til kernen, og ligeledes rammende og super klare beskeder, som hjertet med det samme kan tage til sig.

Efter at have oplevet Finns smukke arbejde, inviterede jeg ham til englegalleriet den 18. februar, hvor jeg havde åben dag for besøg, her gav Finn små sessions, for de som måtte ønske det. Og de som den dag, fik en smagsprøve på hans arbejde, var begejstrede, og alle strålede de om kap med solen bagefter. Udover det, var det en gave at have ham i englegalleriet, hvor han bare totalt faldt i tråd med den smukke energi, som bor og arbejder her.
Jeg giver Finn min varmeste anbefaling.

Englegalleriet, www.nielsen-universal.dk

Birgit Jensen

Har deltaget på Finn’s første Healer uddannelses forløb. Det har været lærerigt, givende, spændende og ikke mindst sjovt. Finn besidder en stor portion humor med glimt i øjet, som sammen med øvrige kursister er med til at give harmoni og tryghed i gruppen, hvilket for mig er vigtigt, netop fordi vi under sådan et forløb udvikler os både fagligt og ikke mindst personligt og som i sidste ende er med til at give det bedste udbytte af sådan et kursus. Finn er god til at formidle hvad han har på hjerte, hans kontakt til den åndelige verden er misundelsesværdig og hans samarbejde med englene og mestrene, er under hele forløbet kommet os til gode, via guidning og spørgsmål der er blevet besvaret med klare budskaber. Ligeledes har han lavet et udførligt undervisningsmateriale, som er et super godt opslagsværk, såfremt der er brug for at se tilbage på det der er lært. Kurset kan sagtens anbefales, uanset om det er en ny verden der betrædes, eller om der er erfaring med i rygsækken. Kh Birgit

Henrik Søndergaard

Finns healer uddannelse. Har givet mig mere selvtillid i mine evner og sikkerhed i det jeg laver. Det har været dejligt at Finn kunne se hvad vi laver når vi øver os i at heale. Der har været højt til loftet når vi have spørgsmål og meget tålmodighed når vi ikke forstod ting. Det har været fantastisk at lære at heale på en sikkermåde, med mange teknikker. Der var hurtig en intim og hyggelig stemning. Jeg vil klart anbefale udd. Til alle der har lyst til at forstå universet og healing bedre

Kærlig hilsen Henrik

Jane

Jeg har prøvet mange behandlere igennem årenes løb. Finns energi healing når helt ned i dybden og har hjulpet mig et kvante-spring fremad. Egentlig var jeg i udredning for kronisk træthed, efter at have været mere eller mindre udslidt i 19 år, med ekstrem træthed til tider. Nu har jeg ved hjælp af bl.a. Finns behandlinger, nået et punkt hvor jeg næsten ikke skal sove ekstra og er klar i hovedet. Den “eneste” ændring jeg kan sige der har været her op til min forbedret energiniveau er, at jeg har fået opløst gamle traumer og fået energibehandlinger. Jeg tør ikke tænke på, hvordan jeg havde haft det nu, uden hans hjælp. Jeg benytter mig også af hans clairvoyante evner til at få vendt dagligdags eller lidt større problemer verbalt.

Jette Schou Jakobsen

Kære Finn Det var en meget bevægende og intens aften– Tusind tusind tak! – Kanaliseret hjerte meditation- Live på Zoom Du fordelte tiden imellem os fint og vi fik noget både til det fysiske /chakraer og til det der fyldte for os hver især — Jeg personligt følte mig rigtig godt set af både dig og englene. Jeg synes du er blevet endnu mere skarp og jeg kan kun anbefale at du kører videre med zoom meetings – Din kontakt er flot og upåvirket af at du ikke er i fysisk samme lokalitet. SÅ super godt gået og en dejlig oplevelse at deltage i. De 2 timer fløj afsted. Det var lærerigt at følge hvilke beskeder de andre fik og det lærte mig at jeg skal være endnu mere præcis i mine ? for at få de rette svar. SÅ for du tuner helt klart ind med det Vuns !! Min anbefaling herfra kan kun blive ; UG med kryds og slange og pil opad Tak og rigtig god weekend.

Lis Lis Elisabeth

Jeg er fuldstændig målløs For halvandet år siden fik jeg beroligende piller til at falde i søvn på pga min mave. Men! Igår faldt jeg i søvn uden at gøre brug af dette trælse middel! Du har simpelthen været dagens helt! Et tak er et fattigt ord og jeg kan ikke takke dig nok! slet ingen tvivl hvem behandlingerne har hjulpet mest ved!!! i dag har jeg ikke mærket noget til maven heller ikke når jeg har fået noget at spise! Det har helt været en befrielse jeg ser frem til det forhåbentlig bliver ved sådan her!!

Knus Lis Lis Elisabeth

Lone Thuskjær Poulsen

Jeg har deltaget på Energicirklens healeruddannelse med Finn som underviser. Inden da havde jeg deltaget på 2 andre kurser uden det store udbytte, men hold da op hvor har jeg lært meget ved Finn. Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus. Først og fremmest har jeg lært hvordan man “tænder” og “skruer op” for den healende energi, så nu er der rigtig kommet power på. Det har været fantastisk at mærke udviklingen fra gang til gang og har jeg tvivlet på mine evner, har det været meget betryggende at Finn både kan se og mærke energierne og har givet støtte og vejledning undervejs. Det har givet mig meget større selvtillid. Finn har en fantastisk kontakt til den åndelige verden og har tålmodigt svaret på spørgsmål fra sine videbegærlige kursister. Intet spørgsmål har været for stort, og har svaret ikke lige vist sig, har han søgt det til næste gang. Løbende har vi lært meditationer til at få healingen sat i gang og ofte har Finn kunnet kanalisere beskeder “fra oven” undervejs. Udover undervisning i healing og teknikker har der også været fokus personlig udvikling – så det har været et givende forløb på flere måder. Det har været utroligt spændende at deltage på kurset, som har været afholdt med masser af humor og plads til den enkelte. Finn har, med sine evner til at se energierne, skabt et trygt miljø omkring sin uddannelse og med sin drengede charme og åbenhed har det været både sjovt og lærerigt. Jeg kan varmt anbefale andre at springe til næste gang Finn udbyder et kursus.

Ole Brønd – Herning

Finn har udvirket små mirakler. Jeg har haft problemer med ryggen siden jeg var 14 år, og har prøvet lidt af hvert. Jeg startede selvfølgeligt på sygehuset, og har desuden været ved et hav af behandlere. Kiropraktor, fysioterapeuter, sporstmassører, mange forskellige former for healing, akupunktur, vacum massage, magnetterapi, trickerpunktmassage og generelt næsten alle former for typer af massage, herunder også bindevævsmassage som Finn fra Energicirklen også tilbyder. Efter snart 50 år og med 4 diskosprolapser, havde jeg ikke givet op endnu, selv om det nu var blevet så slemt, at selv hjemme gik jeg med rollator, hvis jeg skulle gå mere end 3 skridt. For godt 10 år siden, da jeg ofte opholdt mig i Sønderborg, fik jeg en behandling af Finn, og HOLD DA OP hvor virkede det bare – Wauv – men jeg bor i Herning, og der er ca. 200 km. til Sønderborg. For en måned siden, fik jeg så endelig en behandling af Finn igen. Jeg var så langt ude, at jeg havde fået dømt rullestol, hvis jeg ikke gjorde noget drastisk. Allerede efter første behandling, kunne jeg gå rundt hjemme, uden rollator. Jeg har nu fået 4 behandlinger, og jeg vågner ikke længere p.g.a. smerte. Rollatoren har jeg nu kun med i bilen, og bruger den kun, når jeg skal rundt og handle ind. Jeg tror på, og kan mærke at det bliver bedre. Jeg forventer ikke at tage et 42 km. maraton, men bare det at kunne gå 200 meter uden rollator, vil være fantastisk. Jeg er bare SÅ taknemmelig. Hermed mine absolut bedste anbefalinger.